21-vuotias goonihyökkääjä Matt Rempe nousi kevätkaudella New York Rangersin fanien todelliseksi suursuosikiksi.

203-senttinen Rempe ihastutti faneja hurjilla tappeluillaan NHL:n kovimpia myllyttäjiä vastaan sekä energisella persoonallisuudellaan. Tämän lisäksi jättiläismäinen hyökkääjä tarjoili kaukalossa kovia niittejä sekä teki myös muutaman tärkeän maalinkin.

Vuoden 2020 varaustilaisuudessa 6. kierroksella varattu Rempe ei kuitenkaan ole tyytymässä pelkästään nelosketjun jämäminuutteja pelaavaksi tappelijaksi.

– Ai mikä on suunnitelmani kesälle? Ensinnäkin haluan päästä eroon tästä silmäluomen tulehduksesta. Näytän ihan idiootilta. Olen pahoillani tästä, tämä ei näytä hyvältä, Rempe nauratti toimittajia lehdistötilaisuuden alussa.

– Mutta on minulla isoja suunnitelmia. Aion tehdä enemmän töitä kuin kukaan. Minulla on suuret suunnitelmat. Aion tehdä työtä jokaisella pelini osa-alueella. Haluan tuoda kaukaloon enemmän. Haluan olla pelaaja, joka pystyy pelaamaan illasta toiseen 8-12 minuuttia ottelua kohden. Aloitin sentterinä, mutta haluan kyetä pelaamaan myös laidassa. Haluan olla erinomainen puolustava pelaaja sekä alivoimapelaaja, nuori Rangers-jätti latasi itsevarmasti.

Pudotuspeleissä Rempe pelasi ottelua kohden keskimäärin 6:17 minuuttia. Pudotuspeleissä Rangersin päävalmentaja Peter Laviolette ei uskaltanut peluuttaa Rempeä vierasotteluissa, koska muutoin vastustajat olisivat päässeet viimeisen vaihdon avulla laittamaan tähtipelaajansa kaukaloon Rempen ollessa jäällä.

Yhteensä Rempe pelasi pudotuspeleissä 11 ottelua pistein 1+0. Hän laukoi viisi kertaa ja keräsi kymmenen jäähyminuuttia. Moneypuck-sivuston mukaan Rempen Corsi pudotuspeleissä oli 39% ja maaliodottama vastustajaan verrattuna 37,1%.

LUE MYÖS: