AHL:n finaalipari on selvillä. Tänä vuonna Calder Cupin voitosta taistelevat Hershey Bears sekä Coachella Valley Firebirds. Finaalit starttaavat lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kyseiset joukkueet pelasivat AHL:n finaaleissa myös vuosi sitten, jolloin Hershey Bears vei mestaruuden otteluvoitoin 4-3. Hershey Bears on Washington Capitalsin farmijoukkue ja Coachella Valley Firebirds on Seattle Krakenin farmiseura.

AHL:n finaalijoukkueissa on tänä vuonna mukana neljä suomalaispelaajaa. Hersheyn joukkueessa heitä ei ole ainuttakaan, mutta Coachellan riveissä pelaavat puolustajat Ville Ottavainen ja Peetro Seppälä sekä hyökkääjät Ville Petman ja Jani Nyman.

Petman ja Seppälä eivät ole toistaiseksi pelanneet pudotuspeleissä yhtään ottelua. Nyman on ollut kokoonpanossa yhdeksässä kamppailussa tehoin 1+0 ja Ottavainen on pelannut 12 ottelua pistein 0+1.

LUE MYÖS