KooKoo on tehnyt uuden hankinnan ensi kauden pakistoonsa.

Kouvolalaisseura tiedotti maanantaina solmineensa 2+1-vuotisen sopimuksen tuoreen Mestis-mestari Ville Puhakan, 23, kanssa. Puhakka edusti päättyneellä kaudella IPK:ta. Runkosarjan 39 ottelussa Puhakka kirjautti tehot 4+7=11 ja pudotuspeleissä 19 pelissä pisteet 3+8=11.

– Puhakka on isokokoinen rightin puolustaja, joka sopii meidän pakistoon hyvin. Hän on laadukas luistelija ja hänen liikkeellelähtönopeutensa tulee olemaan Liiga-tasollekin vahvaa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo.

– Puolustuspelaamisessa Ville on jämäkkä, etenkin boxout- ja puolustusalueen riistopelaamisessa. Lisäksi hyökkäyspäätä ajatellen hänellä on painava laukaus.

190-senttinen ja 95-kiloinen puolustaja pelasi päättyneellä kaudella myös kaksi Liiga-ottelua Jukureissa.

LUE MYÖS: