KooKoo on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Liigassa toissa kaudella kovia tehoja nakuttaneen hyökkääjä Joonas Odenin, 24, kanssa.

Oden palaa Kouvolaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Mies pelasi välissä Ilveksessä, SaiPassa sekä ICEHL-joukkue Pioneers Vorarlbergissä, jossa hyökkääjä iski 20 ottelussa tehot 5+6=11.

– Odenin luisteluvoima on poikkeuksellinen ja hänellä on hyvä taito hakeutua maalipaikoille. Seuraava askel on tehokkuuden parantaminen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi KooKoon tiedotteessa.

Odenin toistaiseksi tehokkain Liiga-kausi osui sesonkiin 2021-22, jolloin mies pelasi Ilveksessä 56 ottelua tehoin 11+18=29.

– Joonas tuli aikanaan ryminällä sisään Liiga-joukkueeseen ja pelasi myös vahvat U20-ikäluokan MM-kilpailut. Jouko Myrrän valmennuksessa ja tutussa ympäristössä odotamme hänen pelaavan uransa parasta kiekkoa, Kultanen jatkaa viitaten KooKoon uudeksi päävalmentajaksi pestattuun ja Odenille Ilveksestä tuttuun Myrrään.

LUE MYÖS: