Vegas Golden Knights on vahvistanut puolustustaan. Seura on hankkinut Noah Hanifinin Calgary Flamesista. Vaihdossa Calgary saa puolustaja Daniil Mironovin, 26, ehdollisen 1. kierroksen varausvuoron kesälle 2025 ja ehdollisen 3. kierroksen varausvuoron kesälle 2025.

Ehtona 1. kierroksen varausvuorossa on se, että jos se kaupataan eteenpäin ennen maaliskuun 10. päivää tai jos se on ensimmäisten kymmenen varausvuoron joukossa, siirtyy se vuodelle 2026. Calgaryn saama 3. kierroksen varausvuoro puolestaan muuttuu 2. kierroksen varausvuoroksi, jos Vegas etenee vähintään pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Ennen siirtoa Vegasiin Hanifin käväisi Philadelphia Flyersissa, joka pidätti puolustajan palkasta 50 prosenttia. Näin Hanifin sopimus rasittaa Vegasin palkkakattoa vain 1,24 miljoonan dollarin edestä. Korvaukseksi palkanpidätyksestä Flyers sai 5. kierroksen varausvuoron kesälle 2024.

Hanifin pelasi erinomaisen alkukauden Calgaryssa. 61 ottelussa hän iski tehot 11+24=35 ja hänen tehotilastonsa on 13 pykälää plussalla.