Liiga-kauteen kovin odotuksin lähtenyt, mutta sijalle 13. päätynyt JYP on julkaissut kolme merkittävää pelaajasopimusta.

Jyväskyläläisseura tiedottaa sosiaalisessa mediassa päässeensä jatkosopimuksiin Santeri Huovilan, Jesse Pulkkisen ja Balazs Vargan kanssa.

19-vuotiaan Huovilan ja 20-vuotiaan Vargan sopimukset kattavat kaksi seuraavaa kautta. 19-vuotiaan Pulkkisen sopimus on sen sijaan kolmivuotinen.

– Santeri on ollut hetkittäin U20-sarjassa dominoiva pelaaja ja näemme hänet tulevaisuudessa tulosyksiköiden Liiga-pelaajana.

– ”Balu” on ollut loistava tutkapari Huovilan kanssa ja näemme hänen kehittyvän vuodessa tai kahdessa kokonaisvaltaiseksi Liigan runkopelaajaksi.

– Jesse otti viime kesänä itseään niskasta kiinni urheilullisella puolella ja tulokset olivat heti nähtävissä. Suunta on ylöspäin ja odotusarvot ovat korkealla ensi kautta ajatellen. NHL-varaustilaisuus näyttää myös suuntaa, kuinka pitkään hän Suomessa pelaa, Mikko Viitanen kuvailee seuran tiedotteessa.

Vaikka liigakausi loppui JYPin osalta, niin koko kolmikon voi nähdä vielä tällä kaudella tositoimissa, sillä he pelaavat JYPin U20-joukkueen mukana pudotuspeleissä.

LUE MYÖS