Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue Pikkuleijonat pelasi viime viikolla Yhdysvaltain Plymouthissa viimeisen turnauksensa ennen huhti-toukokuussa Espoossa ja Vantaalla pelattavia MM-kotikisoja.

Pikkuleijonien osalta turnaus sujui tuloksellisesti vaisusti. Neljästä pelaamastaan ottelusta joukkue napsi ainoastaan yhden voiton.

Turnauksen avausottelunsa Pikkuleijonat hävisi Ruotsille jatkoajan jälkeen 5-6. Pikkuleijonien maalit ottelussa iskivät kahdesti osunut Joona Saarelainen, Aatos Koivu, Daniel Nieminen ja Juho Keinänen.

Myös kahdesta seuraavasta ottelusta tarjolla oli pelkkiä tappioita. Ensin Yhdysvallat kukisti Suomen 5-2 ja sen jälkeen Tshekki löi tauluun lukemat 5-0. Yhdysvaltoja vastaan Suomen maaleista vastasivat Keinänen ja Saarelainen.

Pikkuleijonien ainut voitto turnauksessa tuli päätösottelussa Sveitsistä numeroin 5-1. Kyseisessä kamppailussa Saarelainen tehtaili hattutempun, minkä lisäksi Anton Kettunen ja Kasper Pikkarainen iskivät maalit mieheen.

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat pelataan 24.4.-5.5. välisenä aikana.

LUE MYÖS