KalPa tiedottaa myyneensä puolustaja Colby Sissonsin Ruotsin SHL:ssä pelaavalle HV71:lle.

Sissons pelasi KalPan paidassa kahden kauden ajan. Tällä kaudella 26-vuotias kanadalaispuolustaja oli 28 tehopisteellään KalPan neljänneksi paras pistemies.

– Olemme käyneet Colbyn taustajoukkojen kanssa pitkään keskusteluita, ja tämä oli molempien osapuolten yhteinen päätös. Pelaaja saa uuden lähdön ja uuden alun omalle tekemiselleen ja meille tämä antaa mahdollisuuden olla hyökkääjämarkkinassa mukana vahvemmin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

KalPa aloittaa etsimään loukkaantumisten runtelemaan hyökkäykseen uutta miestä.

– Loukkaantumistilanteemme pakottaa meidät tekemään vaikeita ratkaisuja, mutta toivottavasti tätä kautta saamme hankittua sellaisia hyökkääjiä, keitä haluamme. On selvää, että otamme tietynlaisen riskin, mutta aika näyttää, miten se konkretisoituu, Laine avasi.

Ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan KalPa olisi halunnut HV71:n hyökkääjän Fredrik Forsbergin kaupassa vastikkeena, mutta ruotsalaisseura kieltäytyi pyynnöstä.

HV71

@HV71
✍️ Välkommen till HV71, Colby Sissons!

🗨️ "Laget har en viktig period framför sig och jag hoppas kunna bidra med stabilitet både i offensiven och defensiven, säger Colby Sissons.

🔗 Läs mer på hv71.se #HV71

LUE MYÖS: