New York Rangersin 203-senttinen ja 109-kiloinen kanadalaishyökkääjä Matt Rempe, 21, on noussut koko NHL:n tietoisuuteen vain yhdessä viikossa.

Ulkoilmaottelussa lähes 80 000 ihmisen edessä NHL-debyyttinsä tehnyt Rempe on tullut kulttihahmoksi poikkeuksellisen hurjilla ja periksiantamattomilla tappeluillaan sekä iloisella ja energisellä persoonallisuudellaan. New York Postin kanteenkin jo nostettu hyökkääjäjärkäle on heiluttanut nyrkkejään kolmesti edellisessä viidessä ottelussaan.

Rempe on kellottanut viidessä pelissä vain 20 minuuttia jääaikaa, mutta kerännyt siinä ajassa jopa 32 jäähyminuuttia. Hän tehnyt viidessä pelissä tehot 1+1.

– Tämä on ollut huikeaa. Elän unelmaani pelaamalla NHL:ssä. Sain maalin, sain syötön, voitamme lätkäpelejä sekä sain muutaman hyvän tappelun alle ja pelaan kovaa. On ollut hienoa, Rempe iloitsi fanitilaisuudessa NHL.comille.

Rajut tappelut tietävät kuitenkin myös yhtä rajuja jälkiseurauksia. NHL-toimittaja Greg Wyshynski julkaisi keskiviikkona X:ssa karun kuvan, jossa Rempen vasen silmä on täysin pikimustana edellisen tappelun jäljiltä.

Näet kuvan alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Greg Wyshynski

@wyshynski
Matt Rempe took pictures with @NYRangers fans at a @Cheesecake Factory, which just exponentially grows the legend of Matt Rempe.

“I’ve got all the time in the world for the fans. They’re the ones cheering me on,” he said.

Bruce Beck

@BruceBeck4NY
Meet the @NYRangers newest cult hero. Matt Rempe has taken New York by storm, fighting enforcers and scoring a game winning goal too. “It’s a dream come true. It’s a honor to put on the jersey every night.” We’ll hear from the 21 year old rookie on @NBCNewYork !

LUE MYÖS: