Florida Panthersin suomalaishyökkääjän Anton Lundellin nimi pyörii NHL:n siirtohuhuissa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissa, että Lundellin nimi on nostettu esiin vaihtoneuvotteluissa, jossa Panthersin suuntaan siirtyisi Calgary Flamesin tähtipuolustaja Noah Hanifin.

– Lundellin nimeä on pyöritelty ympäriinsä, mutta en tiedä onko Florida valmis siihen. Jos he kuitenkin ovat valmiita tähän, he voisivat saada (Hanifin) vaihtokaupan aikaan, Friedman kertoo podcastissa.

22-vuotias Lundell pelaa kolmatta kauttaan Panthersin riveissä. Suomalaissentterin NHL:n tulokassopimus päättyy tähän kauteen, joten häntä odottaa tulevana kesänä muhkea palkankorotus.

Siirtotakarajan kuumin nimi

Hanifin on yksi tulevan siirtotakarajan nimekkäimmistä tarjolla olevista miehistä. Yhdysvaltalaisen väitettiin viime viikonloppuna ilmoittaneen Flamesille, ettei hän halua tehdä jatkosopimusta seuran kanssa.

Hanifinin perässä uskotaan olevan Panthersin lisäksi myös ainakin Boston Bruins, Toronto Maple Leafs sekä Tampa Bay Lightning.

– Bostonilla on pelaajia, joita he voisivat kaupata myös. Heillä ei ole varausvuoroja, mutta pelaajia riittää. Uskon kuitenkin, että Florida ja Boston ovat Tampa Bayta ja Torontoa hieman edellä sen suhteen, mihin he pystyvät vaihtomarkkinoilla, Friedman kertoo.

NHL:ssä vaihtokauppojen takaraja on helmikuun 8. päivä.

LUE MYÖS: