Yhdysvaltalaishyökkääjä Ryan Dzingel, 31, kiinnostaa tällä hetkellä Euroopassa. Koko tähänastisen uransa ajan Pohjois-Amerikassa kiekkoillut Dzingel ei ole tällä kaudella pelannut vielä missään.

Blickin toimittaja Grégory Beaudin mukaan useat Sveitsin NL-seurat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita Dzingelin hankkimisesta loppukauden ajaksi vahvuuteensa. Hän ei maininnut seuroja nimeltä.

Lisäksi Dzingeliä on kosiskeltu Ruotsista. Norrbottens-Kuriren uutisoi lähteisiinsä perustuen, että Luulaja oli viime viikolla lähellä sopimusta Dzingelin kanssa. Neuvottelut oli aloitettu joulun tienoilla ja Dzingel oli päättänyt tehdä sopimuksen, mutta hän joutui vetäytymään diilistä perhesyiden takia.

Viime kaudella Dzingel pelasi AHL:ssä Chicago Wolvesissa, jossa hän merkkautti 22 otteluun tehopisteet 2+9=11. NHL-urallaan mies on pelannut kaikkiaan 404 runkosarjaottelua (87+101=188) ja 28 pudotuspeliä (3+1) edustaen Ottawa Senatorsia, Columbus Blue Jacketsia, Carolina Hurricanesia, Arizona Coyotesia ja San Jose Sharksia.