Liigassa toiseksi viimeisenä majailevan JYPin leirissä kuohuu.

Jyväskyläläisseuran ongelmat alkoivat joulun alla, kun seura tiedotti yllättäen vapauttaneensa päävalmentaja Jukka Rautakorven ja apuvalmentaja Ville Niemisen tehtävistään, vaikka joukkue oli sarjataulukossa kelvollisissa asemissa.

JYPin uudeksi päävalmentajaksi nostettiin Mikko Heiskanen, jonka alaisuudessa joukkue on pelannut seitsemän ottelua ja hävinnyt niistä jokaisen.

Maanantaina JYPin johtoporras ja kannattajayhdistykset Hurrikaanisydän ry sekä Rumpuryhmä ry istuivat alas keskustelemaan viime aikojen tapahtumista. Tiistaina Hurrikaanisydän julkaisi tapaamisesta myös tiedotteen, jossa se väitti JYPin seurajohdon myöntäneen, että Rautakorven ja Niemisen palkkaus oli iso virhe, eivätkä nämä olisi kohdelleet pelaajia heidän ansaitsemallaan tavalla (lue uutinen).

Sittemmin Keskisuomalainen tavoitti puolestaan Rautakorven, joka kommentoi väitteitä vain lyhyesti.

– En halua lähteä vastapallokeskusteluun median välityksellä, sillä nykyinen joukkue tarvitsee kaiken tuen, mikä saatavilla on.

– Sen voin kuitenkin sanoa, että toivottavasti JYPiin löytyy jatkossa sellainen arvomaailma, mikä edesauttaa ja arvostaa riittävästi urheilua ja valmentamista. Sitä toivon koko sydämestäni, Rautakorpi sanoi KSML:lle.