HELSINKI. Päävalmentaja Jukka Jalonen jakoi maanantaina järjestetyssä Leijonien tiedotustilaisuudessa kehuja Jukurit-käskijä Olli Jokisen suuntaan.

Jukurit on ollut kuluvalla kaudella yksi Liiga-kauden suurimmista yllättäjistä. Pienellä pelaajabudjetilla operoiva joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta kolmannelta sijalta.

Jalosen mukaan Jukurien hyvä tulos johtuu todella laadukkaasta arjesta, joka tuottaa nyt hedelmää. Jokisen valmennustiimin harjoitukset ovat tehneet vaikutuksen Leijonien päävalmentajaan.

– Se kunnianhimo ja intohimo sekä tietynlainen vaatimustaso, joka näkyi jo pelaajana, näkyy myös valmentajana. Se tarttuu myös pelaajiin. Treenejä olen nähnyt tänä ja viime vuonna. Kyllä siellä hyviä asioita tehdään arjessa, mikä vie pelaajia eteenpäin. Peleissä katsotaan, mitä treeneissä on tehty.

– Jukurien arki on pirun hyvää. En sano, että muualla olisi huonoa, mutta siellä tehdään oikealla tavalla vähän eri tavalla asioita. Se sopii heidän ryhmälleen. Mielenkiintoista nähdä, miten heidän pelitapansa toimii, kun ruvetaan pelaamaan paras seitsemästä, Jalonen kommentoi SuomiKiekolle.

Leijonat-luotsin mukaan muun muassa Jukurien pelaajien hyvä asenne on ollut sellainen asia joka on välittynyt kaukalosta katsomoon saakka.

– Siellä on paljon kamppailua, paljon luistelua. Tehdään töitä tosi paljon hyvällä intensiteetillä ja asenteella. Jatkuva peliote on treeneissä ja peleissäkin. Pistää silmään, että siellä on hyvä tekemisen meininki, Jalonen kehuu.

Jaakko PerttiläMiikka Lahtinen
X: @JaakkoPerttila@ladalahtinen

LUE MYÖS