Ässät tiedottaa tehneensä jatkosopimuksen maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahlin kanssa. Jatkosopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Rosendahl, 40, on toiminut Ässien maalivahtivalmentajana jo kaudesta 2012-13 lähtien ja hän on toiminut saman ajan myös seuran joukkueenjohtajana. Ennen pestiään Ässien Liiga-joukkueessa Rosendahl työskenteli seuran juniorivalmennuksessa.

– Jaakko Rosendahlin laaja-alainen osaaminen, ahkeruus ja hieno persoona tekevät hänestä erittäin tärkeän henkilön Porin Ässille. Maalivahtivalmentajana Jaakolla on vahva tietopankki maalivahtipelistä, korkea vaatimustaso sekä hyvät kommunikointitaidot. On ollut hienoa seurata hänen tekemistään meidän maalivahtien sekä seuran muiden maalivahtivalmentajien kanssa. Joukkueenjohtajana hänen roolinsa on myös merkittävä porilaisen yhteisön kanssa toimimisessa. Kova osaaja, jonka jatko Ässien palveluksessa on tärkeä asia myös tulevaisuudessa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Olen nauttinut täällä jokaisesta työpäivästä. Täällä on hieno työyhteisö ja hyviä työkavereita ja organisaatio on menossa eteenpäin. Olen erittäin kiitollinen ja tyytyväinen, että työt jatkuvat Porin Ässissä, Rosendahl puolestaan kommentoi.

Porin Ässät

@PorinAssat
Jaakko Rosendahl jatkaa Ässissä!

Lue tiedote ja katso video maalivahtivalmentajan työpäivästä:
👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga

LUE MYÖS