NHL:n kriisiseuroihin tällä hetkellä lukeutuvan Calgary Flamesin pelaajarunko uhkaa mennä isolla kädellä uusiksi viimeistään ensi kesänä useiden pelaajien haluavan parhaillaan siirron toisaalle.

Huippupuolustaja Nikita Zadorov jätti hiljattain seurajohdolle siirtopyynnön, minkä lisäksi myös seuran pitkäaikainen tähtipakki Noah Hanifin tekee lähtöä Albertasta.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun paljastaa Insider Trading -ohjelmassa Hanifinin hylänneen Flamesin tarjoaman rahakkaan jatkosopimustarjouksen.

– Hanifin oli lähellä allekirjoittaa viime kuussa uuden sopimuksen, vuosipalkaltaan noin kuusi miljoonaa dollaria, mutta hän päätti odottaa ja katsoa mihin suuntaan Flamesin laiva on seilaamassa. Flames kuuntelee tarjouksia, mutta heillä ei ole kiirettä. Heillä on maaliskuun 8. päivään saakka aikaa tutkia, minkälaisia tarjouksia he saavat, LeBrun paljastaa.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljastaa Flamesin tarjouksen olleen kokonaisarvoltaan jopa 50 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa Flamesin tarjonneen pelurille maksimittaista, kahdeksan vuoden sopimusta reilun kuuden miljoonan taalan vuosipalkalla.

Hanifin, 26, on kuulunut jo pitkään Flamesin parhaimmistoon. 191-senttinen puolustaja iski toissa kaudella 48 pistettä. Viime kauden teholukema nousi sekin 38 pinnaan. Sekä Hanifinin että siirtopyynnön jättäneen Zadorovin nykyiset sopimukset umpeutuvat ensi kesänä.