Columbus Blue Jacketsin leirissä kuohuu jälleen. Yksi joukkueen kirkkaimmista lupauksista vaatii siirtoa pois.

Columbus Dispatch -lehden Brian Hedger raportoi, että venäläishyökkääjä Jegor Tshinakovin agentti Shumi Babajev on lähettänyt siirtopyynnön Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläiselle.

– Tshinakovista tuntuu, ettei Columbuksessa luoteta häneen tarpeeksi ja hän haluaa sen takia pois. He (Columbus) eivät ymmärrä miten pahasta häneltä tuntuu, Babajev perusteli ratkaisua tekstiviestillä Columbus Dispatchille.

Tshinakov on Blue Jacketsin 1. kierroksen (22.) varaus kesältä 2020. 21-vuotias venäläishyökkääjä on pelannut NHL:ssä kolmen kauden aikana 104 ottelua kirjaten niissä pisteet 13+18=31.

Hedgerin tietojen mukaan Tshinakovin leirissä ollaan tyytymättömiä vähäiseen peliaikaan. Kekäläinen ei suostunut kommentoimaan tilannetta Columbus Dispatchille.

Tällä kaudella Tshinakov on saanut kolmanneksi vähiten peliaikaa kaikista Blue Jacketsin hyökkääjistä. Häntä vähemmän vastuuta ovat saaneet vain tulokashyökkääjä Dmitri Voronkov ja tappelija Mathieu Oliver.

Huomioitavaa on kuitenkin se, että edellisessä ottelussa Tshinakov sai peliaikaa 13:55 minuuttia ja hän teki heti komeat pisteet 1+1. Ottelu oli muutenkin nuoren venäläisen parhaimpia NHL:ssä.