Pelicansin puolustaja Mikko Niemelä, 33, on ollut viimeiset kaksi ottelua sivussa lahtelaisten kokoonpanosta. Pelicansin viimeisimmän loukkaantumisraportin mukaan Niemelällä ei ole mitään vammaa.

Niemelän poissaolo oli harmillinen uutinen vierasottelussa Oulussa. Kärppäfanit olivat suunnitelleet seuraikonia varten kannattajapaitojakin.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelältä kysyttiin konkaripakin poissaolosta.

– Ei minulla ole siihen mitään kommentoitavaa. Hän ei ole meidän kokoonpanossa, eikä ollut reisussakaan mukana, päävalmentaja Niemelä sanoi toimittaja Janne Onnelan mukaan.

Reissulla Niemelä viittaa CHL-pelimatkaan. Pelicans kohtasi tällä viikolla HC Bolzanon Italiassa, eikä Mikko Niemelää nähty kokoonpanossa.

Lahdessa huhumylly on käynyt Niemelän suhteen kuumana ja kaupungilla kuiskitaan, että puolustajan sopimusta oltaisiin purkamassa. Tällä kaudella Niemelä ei ole ollut kaivatunlainen puolustuspään isäntä. Hän on esiintynyt 11 Liiga-ottelussa tehoin 0+1, ja hänen tehotilastonsa on kolme pykälää pakkasella.

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
"Ei minulla ole siihen mitään kommentoitavaa. Hän ei ole meidän kokoonpanossa, eikä ollut reisussakaan mukana." -Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kommentoi Mikko Niemelän tilannetta Oulussa.

#liiga #pelicansfi #kärpät