Suomalaishyökkääjä Elmeri Kaksonen on kertonut päättävänsä pelaajauransa.

36-vuotias Kaksonen pelasi edelliset kaksi kautta Ketterän riveissä Mestiksessä. Hän teki viime kaudella 40 runkosarjaotteluun tehopisteet 14+22=36 sekä 13 pudotuspeliin pisteet 5+10=15. Kaksonen voitti toissa kaudella Ketterässä Mestiksen mestaruuden ja viime kaudella hopeaa.

Kaksonen edusti urallaan Liigassa SaiPaa, Tapparaa, HPK:ta sekä Kärppiä. Hän pelasi yhteensä 617 runkosarjan ottelua (67+93=160) ja 67 pudotuspeliä (6+11=17). Kaksonen voitti kolme hopeaa Tapparan nutussa.

SJRY

@SJRYfi
Elmeri Kaksonen kertoi päättävänsä pelaajauransa.

Kaksonen, 36, pelasi urallaan 617 liigaottelua ja 67 pudotuspeliottelua. Viimeiset kaksi kautta hän pelasi Imatran Ketterässä.

𝗞𝗜𝗜𝗧𝗢𝗦 𝗘𝗠𝗘! 👏

📸 Aaro Nuoramo

#SJRY #Liiga #Mestis #SaiPa #Tappara #Ketterä