CHL:n ollessa tauolla sarja on listannut verkkosivuillaan tämän kauden parhaita pelaajia. CHL listasi neljän ensimmäisen pelin TOP 3 -puolustajat. Kolmen parhaan joukkoon mahtui peräti kaksi Liiga-puolustajaa.

Ilveksen Les Lancaster oli yksi kolmesta esiin nostetusta pelaajasta. Hehkutus on enemmän kuin ansaittua, sillä jenkkipakki tykitti neljään CHL-otteluun tehot 5+1=6. Hän on lukemallaan koko sarjan maalipörssin ykköspaikalla.

Lukon Tarmo Reunanen mahtui myös kolmen kärkeen. Suomalaispakki oli aivan liekeissä ottelussa Aalborg Piratesia vastaan, kun hän piiskasi siniviivalta tehot 2+2=4. Neljässä ottelussa Reunanen on yhteensä kerännyt tehot 3+3=6.

Kolmas pelaaja listalla oli Red Bull Münichin veteraani Jonathon Blum. NHL:stäkin tuttu konkari on ollut tällä CHL-kaudella aivan pitelemätön. Neljään ensimmäiseen otteluun Blum keräsi huimat tehot 1+8=9, joilla hän johtaa koko sarjan pistepörssiä.

CHL jatkuu seuraavaksi lokakuussa. Jokaisella joukkueella on jäljellä kaksi peliä, joiden jälkeen kaikki pudotuspelijoukkueet ovat selvillä.