Kanadalaispuolustaja Madison Bowey, 28, pelaa tällä kaudella KHL:ssä.

Valkovenäläinen KHL-seura Dinamo Minsk tiedottaa tehneensä kauden 2023-24 kattavan sopimuksen Boweyn kanssa.

Boweyn NHL-sopimus Montreal Canadiensin kanssa päättyi heinäkuun 1. päivä. Pohjois-Amerikassa kahdeksan vuotta ammattilaisena pelannut puolustaja vietti viime kauden AHL:ssä Laval Rocketin joukkueessa.

Bowey on tahkonnut NHL-urallaan Washington Capitalsin, Detroit Red Wingsin, Chicago Blackhawksin ja Vancouver Canucksin riveissä yhteensä 158 ottelua. Kanadalainen oli voittamassa Stanley Cup -mestaruutta keväällä 2018 Capitalsin riveissä.

ХК Динамо-Минск | HC Dinamo Minsk

@hcdinamoby
⚡️В минское «Динамо» перешел обладатель Кубка Стэнли!

✍️С защитником Мэдисоном Боуи подписан односторонний контракт на один сезон.

🤜🤛Добро пожаловать, Мэдисон!