Oulun Kärpät tiedotti tiistaina palkanneensa uuden urheilujohtajan. Kyseiseen tehtävään valittiin Mikko Myllykoski. Lue lisää aiheesta täältä.

Kuukausien mittainen rekrytointiprosessi sisälsi useita vaihtoehtoja ja Kärpät tiedusteli monia ihmisiä urheilujohtajan pestiin. MTV Urheilun tietojen mukaan Kärpät havitteli muun muassa Kalle Sahlstedtia, Lukon nykyistä urheilujohtajaa.

Sahlstedt on johtanut Lukkoa jo kaudesta 2017-18 saakka. Hänen aikakaudellaan Lukko voitti Suomen mestaruuden keväällä 2021. Pelaajaurallaan Sahlstedt edusti Kärppiä kaudet 2005-08 ja oli voittamassa seurassa Suomen mestaruutta vuosina 2007 ja 2008.

Kärppien kehitysjohtajaksi viime kaudeksi pestattu Lasse Kukkonen oli myös yksi vaihtoehto uudeksi urheilujohtajaksi. Kukkonen hoiti väliaikaisesti urheilujohtajan virkaa sen jälkeen, kun Harri Aho irtisanoutui kyseisestä pestistä viime keväänä. Kukkonen ei kokenut kuitenkaan ainakaan vielä olevansa valmis kyseiseen haasteeseen.

Myös Kärppien oma kasvatti Jussi Jokinen oli mukana urheilujohtajahuhuissa. Hän on kuitenkin lehtitietojen mukaan tällä kaudella osa Nuorten Leijonien valmennusryhmää.