Oulun Kärpät kertoi tiistaina palkanneensa uudeksi urheilujohtajakseen Mikko Myllykosken. Hän aloittaa pestissään virallisesti 1.10.

Kärpät on 51-vuotiaalle Myllykoskelle entuudestaan tuttu seura, nimittäin omalla pelaajaurallaan hän edusti Kärppiä kaudet 2001-04 voittaen siellä Suomen mestaruuden ja SM-hopeaa. Myllykoski edusti SM-liigassa pelatessaan myöskin Tapparaa, SaiPaa sekä HPK:ta.

Viimeisen neljän vuoden ajan Myllykoski on toiminut pelaaja-agenttina. Pelaajauransa jälkeen hän on työskennellyt myös Veikkauksella urheilumarkkinoinnin tehtävissä ja työhistoriaa löytyy myös myynnin parista.

– Tavoitteena on, että asiat ja puitteet saataisiin Oulussa niin hyviksi, ettei täältä tarvitsisi lähteä minnekään, ja voitaisiin jatkossakin olla se puolen Suomen joukkue, joka pärjää vuodesta toiseen. Omalla kokemuksellani ja näkemykselläni haluan olla johtamassa ja kehittämässä Kärppien huippu-urheilua, Myllykoski kommentoi Kärppien tiedotteessa.