Ottawa Senators ja Philadelphia Flyers käyvät kulisseissa neuvotteluja vaihtokaupasta, Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissa.

Friedmanin tietojen mukaan Senators kaupittelee hyökkääjä Mathieu Josephia pois, saadakseen palkkakattoonsa tilaa Shane Pinton jatkosopimukselle. Josephin 2,95 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy vuonna 2026.

– Flyers on neuvotellut Senatorsin kanssa Josephista, josta seuran uskotaan pitävän. Olen kuullut, että Flyers näkee Josephille roolin joukkueessa. Tämä on hyvä uutinen niin pelaajalle, kuin myös Senatorsille, Friedman sanoi podcastissa.

Flyers pyytää Josephin ylimitoitetun palkan ottamisesta vastineeksi Senatorsin pelaajalupausta, jonka nimeä Friedman ei voinut vielä tarkentaa.

– Minulla ei ole vielä varmennusta tähän, joten en aio sanoa ketä pelaajalupausta Flyers yrittää saada vastineeksi. Senators on sanonut ”ei” tälle ehdotukselle. Flyersin kanta on kuitenkin selkeä: Josephin hinta on korkea, Friedman kertoo.

Lähes 300 ottelua NHL:ssä pelannut Joseph siirtyi Tampa Bay Lightningista Senatorsiin keväällä 2022. Työteliäs kanadalaishyökkääjä voitti Lightningin riveissä kaksi Stanley Cup -mestaruutta.