New Jersey Devilsin suomalaishyökkääjä Erik Haulan käyttämä rannekoru varasti sosiaalisessa mediassa huomion.

Viime kauden Slovakiassa ja Iso-Britanniassa pelannut hyökkääjä Danny Kristo julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa Haulan kanssa golfkentällä. Huomion kuvassa herättää Haulan rannekoru, jossa lukee ”Canes suck”.

Tylyn viestin taustalla on kuitenkin humoristinen selitys, nimittäin Carolina Hurricanes on pudottanut Haulan edustaman NHL-seuran pudotuspeleissä peräti kolmena kautena putkeen. Haula on edustanut jokaisella kaudella vieläpä eri seuraa: viime kaudella Devilsiä, vuonna 2022 Boston Bruinsia ja vuonna 2021 Nashville Predatorsia.

Myös Hurricanes on Haulalle entuudestaan tuttu seura, nimittäin hän pelasi joukkueessa kaudella 2019-2020.

Kriston kuvan on jakanut Twitterissä muun muassa BarDown-niminen tili. Näet kyseisen kuvan alta tai täältä.

BarDown

@BarDown
Erik Haula — who has been eliminated by the @Canes three years in a row — seen wearing a “Canes Suck” bracelet. 😂

(📸: IG/dkristo79)