Nashville Predators valmisteli NHL:n varaustilaisuuden alkuun saakka melkoista jättitarjousta noustaakseen ylöspäin draftin ensimmäisen kierroksen varausjärjestyksessä, kertovat NHL:n sisäpiirilähteet.

Frank Seravallin mukaan Predators tarjosi San Jose Sharksille ja Montreal Canadiensille jopa tulevaisuuden suurimpana NHL-maalivahtitalenttina pidettyä Jaroslav Askarovia, jonka seura varasi 1. kierroksen 11. vuorolla vuonna 2020. Sharks varasi tilaisuuden neljäntenä joukkueena, Canadiens viidentenä. Predatorsilla oli itsellään valmiiksi kaksi 1. kierroksen varausvuoroa (15. ja 24.), joista seura oli valmis luopumaan.

– Predators on kysellyt San Joselta nelosvarauksesta. Sharks sai lisäksi useita muitakin tarjouksia vuorostaan, Pierre LeBrun komppaa Seravallia.

Askarov, 21, päätti juuri ensimmäisen kautensa Pohjois-Amerikassa. Superlupaus sai tililleen yhden NHL-pelin, minkä lisäksi nuorukainen pelasi upean kauden AHL:ssä saaden nimiinsä 48 runkosarjapeliä (2,69 ja 91,1%) sekä 12 pudotuspeliä (2,70 ja 90,3%)