NHL-agenttien eliitti tekee tunnetusti jättimäistä tiliä asiakkaikseen haalimiensa tähtipelaajien sopimuksilla.

PuckPedian mukaan kahden NHL-agentin suojattien aktiivisopimusten arvo kipuaa ensi kaudella yli 1,1 miljardiin dollariin. Kyseiset agentit ovat The Hockey Agencyn Craig Oster sekä CAA Hockeyn Pat Brisson.

Kaksikosta Osterin palkkalistoille kuuluvat mm. Erik Karlsson, Mark Stone sekä Matthew Tkachuk. Osteria tunnetumman Brissonin agenttitoimiston asiakkaisiin kuuluvat mm. Sidney Crosby, Nathan MacKinnon ja John Tavares. Brissonin ensi kauden pottia tulee lisäksi kasvattamaan mm. Patrick Kanelle, Cole Caufieldille sekä Trevor Zegrasille rustattavat uudet sopimukset.

Agenttikuninkaiden kolmosena olevan J.P. Barryn matka kärkikaksikkoon on vielä pitkä. Barryn sopimusten arvo on 617 miljoonaa dollaria.

PuckPedia

@PuckPedia
For next season, 2 agents currently have $1.1 Billion in Total Active Contract $:

Craig Oster @TheHockeyAgency $1.14B
Pat Brisson @CAAHockey $1.10B

These will increase; Oster has notable FA's Dumba, Jarry & Brisson has Dubois, Kane, Caufield, Zegras

puckpedia.com/agents