Ranskan MM-hyökkääjä Dylan Fabre, 22, siirtyy Porin Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.

Nuoresta iästään huolimatta Fabre on kuulunut Ranskan maajoukkueen vakiokasvoihin viime vuosina. 178-senttinen laitahyökkääjä pelasi Tampereella MM-kisoissa kuusi ottelua ilman tehopisteitä. Ranskan turnaus päättyi alkulohkon kuudenteen sijaan.

– Dylan Fabre on moderni pelaaja, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä. Hän omaa erittäin nopeat jalat ja kykyä maalintekoon, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

– Viimeiset kaudet hyökkääjä on ollut laadukkaassa suomalaisvalmennuksessa ja hän on oppinut pelin lainalaisuuksia. Tapasimme Dylanin MM-kisojen aikaan Jere Härkälän kanssa ja vakuutuimme hänen halustaan kehittyä pelaajana. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Poriin, vaikka ottajia olisi ollut myös muualla, Vuorinen jatkoi.

Fabre on edustanut koko uransa Ranskan pääsarjaseura Grenoblea. Hyökkääjä teki päättyneellä kaudella runkosarjan 42 ottelussa pisteet 22+22=44 ja pudotuspeleissä 15 ottelussa pisteet 11+3=14.