Mikkelin Jukureiden omistuksessa on tapahtunut muutos. Jukurien suurin omistaja Heikki Viitikko on myynyt osuutensa Jukureista Etelä-Savon puolesta Oy:lle. Viitikko omisti mikkeliläisseuran osakekannasta 27,78 prosenttia.

Jukureiden muita merkittäviä omistajia ovat Jukka Toivakan CM-Toivakka Oy (25,91 %), Jyrki Larvannon Kantolan Rengas Oy (9,17 %), Jukka Ahokas (9,17 %) sekä Mipro Group Ltd (8,89%). Hallitukseen ei ole luvassa muutoksia.

Etelä Suomen puolesta Oy:n taustalla toimivat Juniori-Jukurit ry:n hallituksen jäsen Perttu Ahvenainen sekä Tuomas Muotka.

– Etelä-Savon puolesta Oy:n ei ole tarkoitusta rahoittaa Jukurit HC Oy operatiivista toimintaa. Omistajayrityksestä voidaan osallistua Jukurit HC Oy hallitustyöhön ja auttaa Jukurit HC Oy:n pitkän tähtäimen vision ja strategian rakentamisessa, jotta liigakiekko Etelä-Savossa olisi kestävällä pohjalla vielä 2030-luvulla, Ahvenainen kommentoi.

– Etelä-Savon puolesta Oy:n omistajapohjaa on tarkoitus laajentaa tulevien kuukausien aikana ja omistajiksi etsitään Liigan merkityksen tunnistavia eteläsavolaisia yrityspäättäjiä, jotka haluavat olla kehittämässä liigakiekon mahdollisuuksia alueella.