Kouvolan KooKoo tiedottaa solmineensa kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Joonas Lehtivuoren, 34, kanssa.

Lehtivuori on viettänyt viisi edellistä kautta Saksan DEL-liigassa Adler Mannheimin joukkueessa. Ilves-kasvatti summasi päättyneellä kaudella runkosarjassa 17 ottelussa tehot 1+5 ja pudotuspeleissä 10 ottelussa tehot 0+1.

– Lehtivuoresta saamme kokeneen, Pohjois-Amerikan ja Euroopan huippuliigoissa meritoituneen puolustajan. Hän pystyy olemaan johtava pelaaja kaikissa pelitilanteissa ja vahvistaa puolustustamme merkittävästi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Lehtivuori nähtiin Liigassa edellisen kerran kaudella 2017–2018 HPK:n paidassa, jossa mies nakutti 52 runkosarjaotteluun upeat 32 tehopistettä. Lehtivuori on edustanut Liigassa myös Ilvestä ja KalPaa.

Lehtivuori on pelannut urallaan myös Pohjois-Amerikassa ja Ruotsin SHL:ssä. 180-senttinen puolustaja kiekkoili rapakon takana vuodet 2009–2011, jolloin miehen vyölle kertyi 98 AHL-ottelua Adirondack Phantomsin riveissä.