Venäläisen jääkiekon superlupaus Matvei Mitshkov on saanut perheineen järkyttäviä suru-uutisia. Hänen isänsä, Andrei Mitshkov, on kuollut.

Andrei Mitshkov katosi sunnuntaina ja hänet löydettiin kuolleena tiistaina. 51-vuotiaan Mitshkovin ruumis löydettiin lammesta hänen kotinsa lähistöltä Sotshista. Se, mitä Mitshkoville on tapahtunut, ei toistaiseksi ole tiedossa.

Mitshkov katsoi Sport-Expressin tietojen mukaan poikansa kanssa sunnuntaina Pietarin SKA:n ja Moskovan TsSKA:n välistä KHL-ottelua, minkä jälkeen hän oli poistunut kotoaan ilman henkilöllisyystodistuksia ja auton avaimia. Samaan aikaan hänen vaimonsa ja nuorin poikansa olivat olleet kaupassa. Kun perhe huolestui Andrei Mitshkovin katoamisesta ja yritti tavoittaa tätä, puhelin ei ollut enää päällä.

Tiedossa ei ole minkäänlaisia riitoja, konflikteja tai esimerkiksi alkoholiongelmaa, mitkä liittyisivät katoamiseen ja kuolemaan.

18-vuotias Matvei Mitshkov on Venäjän jääkiekkoilun kirkkain tulevaisuuden lupaus. Hänet varataan NHL:ään tulevana kesänä varaustilaisuuden kärkipäässä. Kuluneella kaudella nuorukainen pelasi KHL:ssä.