Lauantain vastaisen yön NHL:n pudotuspelikierroksen panokset olivat maksimaaliset kaikkien neljän yön otteluparin oltua katkolla.

Runkosarjan ylivoimaisesti voittanutta Boston Bruinsia kiusaava Florida Panthers taisteluaan jatkopaikasta. Panthers vei joukkueiden kuudennen, maalijuhlaksi kääntyneen kohtaamisen nimiinsä 7-5 ja siirsi ratkaisun seitsemänteen otteluun. Floridalaisten voittomaalista vastasi Eetu Luostarinen. Myös kapteeni Aleksander Barkov avasi kevään maalitilinsä. Matthew Tkachuk iski tehot 2+1.

Carolina Hurricanes iski niukasti pudotuspeleihin selvinneen New York Islandersin kesälomille voitoin 4-2. Hurricanes oli vahvempi ratkaisupelissä jatkoerässä tulleella voittomaalilla lukemin 2-1. Sebastian Aho vastasi vierasjoukkueen varsinaisen peliajan ainoasta osumasta.

Hurricanesin maalilla kuudennessa pelissä torjui Antti Raannan sijaan Frederik Andersen, joka oli seurannut viisi ensimmäistä peliä sivusta.

Hurricanes kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella voittajan New Jersey Devilsin ja New York Rangersin välisestä sarjasta. Devils johtaa sarjaa kolmen peräkkäisen voittonsa turvin voitoin 3-2.

Dallas Starsin ykkössentteri Roope Hintz aloitti maalinteon ja johdatti joukkueensa 4-1-vierasvoittoon Minnesota Wildista. Hintz karkasi vanhalta pelikaveriltaan John Klingbergiltä maalintekoon ja niittasi alkutahdit joukkueensa jatkopaikalle. Stars jatkaa sarjasta toiselle kierrokselle voitoin 4-2.

Colorado Avalanche voitti Seattle Krakenin ”kuolemanpelissä” maalein 4-1. Vierasvoitto tarkoitti samalla sitä, että sarjan ratkaisu siirtyy Coloradoon ja seitsemänteen otteluun.

Avalanchen suomalaistähdet ottivat jälleen isoa roolia kuudennessä ottelussa. Artturi Lehkonen iski kaksi maalia. Mikko Rantanen säesti tehoin 1+1.