Anaheim Ducksin 21-vuotias keskushyökkääjä Trevor Zegras on yksi NHL:n viihdyttävimmistä ja taitavimmista pelaajista. Viimeisten kahden kauden aikana Zegras onkin vastannut monista NHL:n upeimmista maaleista.

Viime yönä Zegras sai jäleen kiekkoväen haukkomaan henkeä. Hän karkasi puolittaiseen läpiajoon ottelussa Seattle Krakenia vastaan. Vaikka Zegrasilla ei ollut paljoa aikaa tai tilaa, hän sujautti kiekon omien jalkojensa välistä ja nosti sen upeasti aivan takayläkulmaan.

NHL-urallaan Zegras on päässyt myös esittelemään ilmaveivitaitojaan. Hänen kuuluisin suorituksensa on kuitenkin syöttö. Viime kaudella Zegras passasi kiekon maalin takaa yli kehikon joukkuekaveri Sonny Milanolle, joka sohi kiekon ilmasta maaliin.

Voit katsoa Zegrasin viime yön taidonnäytteen alta.

NHL

@NHL
🚨 TREVOR ZEGRAS BETWEEN THE LEGS FOR A GOAL 🚨

📺: @ESPNPlus ➡️ spr.ly/60103Lhmk