Rauman Lukon 21-vuotiasta hyökkääjää Antti Saarelaa viedään rapakon taakse. Lukon kausi päättyi maanantaina puolivälierissä HIFK:ta vastaan.

Chicago Blackhawks yrittää saada kesällä 2019 4. kierroksella (123.) varatun suomalaisen AHL-seura Rockford IceHogsin mukaan loppukaudeksi. Saarelan NHL-oikeudet kuuluvat Blackhawksille vielä heinäkuuhun saakka.

– Haluamme tehdä tulokasopimuksen Saarelan kanssa, on hän tulossa tänne tai ei. Saarela on sellainen pelaaja, jonka uskomme tekevän tulosta meille tulevaisuudessa. Haluamme hänet tänne niin pian kuin mahdollista. Olisi upeaa, jos hän tulisi tänne jo tällä kaudella. Jos se ei onnistu, niin näemme hänet tulokasleirillä ja varsinaisella NHL-leirillä, Blackhawksin apulais-GM ja pelaajien kehitysjohtaja Mark Eaton paljasti The Athletic -sivustolle.

Saarela teki tällä kaudella 41 runkosarjaottelussa seitsemän maalia ja 18 tehopistettä. Huippunopea hyökkääjä kirjasi pudotuspeleissä kuudessa ottelussa tehopisteet 2+0.