Ilves kohtaa tänään perjantaina Porissa Ässät neljännessä puolivälieräottelussa. Otteluvoitot ovat Ilvekselle 2-1.

Tamperelaisjoukkueen kokoonpanosta puuttuu tänään joukkueen tehopuolustaja Les Lancaster. Yhdysvaltalaisen osalta kevään pudotuspelit ovat olleet vaikeat. Edellisessä Porin ottelussa mies kirjautti tehotilastoonsa karun lukeman -4. Kolmannessa ottelussa hän pelasi puolestaan vain kuusi minuuttia ja 36 sekuntia. Toisessa erässä Lancasteria ei nähty jäällä lainkaan ja päätöserässä hän pelasi vain minuutin ylivoimalla.

Kolmeen pudotuspeliin Lancaster on kirjauttanut pisteet 0+1. Runkosarjassa hän voitti puolustajien pistepörssin ja sijoittui koko Liigan pistepörssissä seitsemänneksi, kun 60 otteluun syntyivät tehopisteet 13+34=47.