Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on neuvottelut Boston Bruinsin kanssa vaihtokaupan odottamaan ”pöytälaatikkoon”.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta raportoi tiistaina, että Blue Jacketsin venäläispuolustaja Vladislav Gavrikov on näillä näkymin siirtymässä Bostoniin. Blue Jackets saisi suunnitellussa vaihtokaupassa Bruinsin 1. ja 3. kierroksen varaukset.

Gavrikovin hankinta vaatii Bruinsilta ensiksi toimenpiteitä palkkakaton suhteen. Bruinsin tavoitteena on kaupata hyökkääjä Craig Smithin 3,1 miljoonan dollarin sopimus toiselle NHL-seuralle.

– Bruinsin täytyy raivata palkkakattoonsa tilaa ennen vaihtokauppaa. Craig Smith on yksi pelaajista, joka on liipasimella. Toisaalta Blue Jackets ei voi odottaa loputtomiin. Jos jokin toinen seura tekee Gavrikovista paremman tarjouksen, aikovat he hyväksyä sen. Pallo on kuitenkin Bostonin päädyssä tällä hetkellä, Pagnotta valaisi tilannetta Twitterissä.

Gavrikov on seurannut kolme edellistä Blue Jacketsin ottelua katsomosta. Seura tiedotti 27-vuotiaan venäläispuolustajan olevan sivussa ”vaihtokauppaan liittyvien syiden takia”. Gavrikov on tehnyt tällä kaudella 52 ottelussa tehopisteet 3+7=10.