Columbus Blue Jackets tiedottaa, että puolustaja Vladislav Gavrikov seuraa ensi yön New Jersey Devils -ottelun katsomon puolella tulevan vaihtokaupan takia.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen yrittää ratkaisunsa avulla suojata 27-vuotiasta kärkimiestään mahdollisilta loukkaantumisilta. Sopimuksensa tähän kauteen päättävä Gavrikov on Blue Jacketsin merkittävimpiä vaihtonappuloita siirtorajalla (3.3.2023).

Sportsnetin sisäpiiritoimittajan Chris Johnstonin tietojen mukaan Gavrikovin kauppaaminen ei ole vielä tällä hetkellä ajankohtaista. Gavrikovin agentille Dan Milsteinille on annettu lupa neuvotella mahdollisten vaihtopartnereiden kanssa etukäteen suojattinsa jatkosopimuksesta.

Gavrikov on ollut Blue Jacketsin alakerran tärkein mies tähtipuolustaja Zach Werenskin ollessa sivussa. Venäläispuolustaja on kirjannut tällä kaudella 52 ottelussa tehopisteet 3+7=10.

The Athletic -sivuston mukaan Kekäläinen on tällä hetkellä Suomessa pelaajatarkkailureissulla, mutta miehen uskotaan käyvän jatkuvasti neuvotteluja kännykän välityksellä. Suomalais-GM:n on kerrottu havittelevan Gavrikovista vastikkeena ykköskierroksen varausvuoroa.

CBJ Public Relations

@BlueJacketsPR
LINEUP UPDATE: Blue Jackets D Vladislav Gavrikov will be a healthy scratch for tonight’s game vs. New Jersey. He is being held out of the lineup for trade-related reasons. #CBJ