Nashville Predatorsin tähtimaalivahti Juuse Saros on noussut monien yllätykseksi mukaan siirtospekulaatioihin NHL:ssä.

Predators kasvattaa parhaillaan 20-vuotiaasta Jaroslav Askarovista seuralle uutta ykkösvahtia, minkä vuoksi 27-vuotias Saros voisi olla kaupan siinä tapauksessa, että Predatorsin pudotuspelimahdollisuudet näyttävät kariutuvan.

Viaplayn suomalainen NHL-ääni Antti Mäkinen nostaa Kimanttia-podcastissa esille kolme seuraa, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita Saroksen hankkimisesta ennen maaliskuun alun siirtotakarajan umpeutumista.

– Mä annan kolme vaihtoehtoa. Ensimmäisenä Florida Panthers. Sergei Bobrovsky Nashvilleen, Saros Floridaan. Ja siihen jotain päälle Floridalta. Toinen vaihtoehto, joka on nostettu esiin on Los Angeles Kings. Siellä on nuoria pelaajia, Quinton Byfieldia ja Rasmus Kuparia ja vähän varausvuoroja siihen.

– Sitten mä heitän sen ihan villeimmän. Samalla rahalla Edmonton Oilers palkkasi Jack Campbellin. Jospa sä laitat sen Jesse Puljujärven liukumaan Campbellin kanssa Nashvilleen ja sinne toiseen suuntaan matkaa Saros, Mäkinen lataa ehdotuksen, joka vaatisi Oilersilta myös korkeita varausvuoroja tähtivahdin hankkimiseksi.

– Ajattelepas toi Edmonton Oilers Juuse Saroksella! Moro, Mäkinen pyörittelee.

– Todennäköistähän tietysti on, että Saros ei minnekään liiku. Mutta on se mielenkiintoinen palapeli tässä cap hit -maailmassa, että viidellä miljoonalla sulla on mahdollisuus hankkia yksi maailman parhaista maalivahdeista, jos se on yhtään tarjolla, Mäkinen jatkaa.

Voit kuunnella tuoreimman Kimanttia-jakson kokonaisuudessaan täältä.