Moni hieraisi aiemmin tällä viikolla silmiään, kun Chicago Blackhawksin harjoituksissa nähtiin todellinen yllätysvieras.

NHL-seuran maalilla seisoi kahden päivän ajan jalkapallolegenda Petr Cech, joka on toiminut viime vuodet jääkiekkomaalivahtina. 40-vuotias tshekkimaalivahti oli päätynyt Blackhawksin harjoituksiin Petr Mrázekin avustuksella. Mrazek ja Cech ovat keskenään hyviä ystäviä.

Valioliigassa ja Tshekin maajoukkueessa jalkapallourallaan loistanut Cech edustaa nykyisin englantilaista jääkiekkojoukkuetta, Chelmsford Chieftainsia, joka pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Tshekkimaalivahti on esiintynyt viidessä ottelussa torjuntaprosentilla 90,7. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3,53.

BarDown

@BarDown
Iconic soccer goaltender Petr Cech taking pucks from the Blackhawks!

🎥: @CRoumeliotis

Mikäli et näe upotusta, niin voit katsoa sen täältä.

Ben Pope

@BenPopeCST
Patrick Kane is on the ice before Blackhawks practice and warming up on Petr Cech because life is all one big Mad Lib: