Pelicans julkaisi keskiyöllä uuden jatkosopimuksen. Hyökkääjä Elias Vilénin, 22, jatkaa Lahdessa seuraavat kaksi kautta.

– Oli helppo päätös jatkaa uraa kotikaupungissa ja kasvattajaseurassa. Vuosien saatossa oma roolini kasvanut koko ajan. Hienoa, että yhteinen matka jatkuu ainakin vielä seuraavat kaksi kautta, Vilén sanoo.

– Meillä on sellainen jengi ja pelitapa, millä pystyy menestymään. Olemme viimeistään tällä kaudella näyttäneet sen muille, ja ennen kaikkea itsellemme, että kuulumme kärkikahinoihin ja olemme matkalla kohti isointa tavoitetta.

Vilén pelaa uransa tehokkainta kautta. Pehmeäkätinen sentteri on iskenyt 34 ottelussa tehot 7+8=15.

Tällä kaudella Vilén on ollut Liigan toiseksi paras aloittaja voittoprosentilla 57,2. Yli 400 aloitusta ottaneista pelaajista hänen edellään on ainoastaan Jori Lehterä, jonka aloitusvoittoprosentti on 58,9.