Pelaajasiirtoihin ja -tilastoihin erikoistunut Eliteprospects-nettisivusto väittää lähteisiinsä vedoten, että Ässien hyökkääjä Alexander Ruuttu olisi siirtymässä saksalaiseen DEL-liigajoukkue Bietigheim Steelersiin.

Saman maan Eishockey News oli kirjoittanut erääseen juttuunsa, että mainittu joukkue olisi hankkimassa kahta uutta kasvoa.

Toinen olisi Ruuttu, toinen KalPassa Liigaa aikoinaan pelannut slovakialaisvahti Denis Godla. Lähteistä ei käy kuitenkaan selväksi se, milloin herrat olisivat siirtymässä Saksaan.

Kyseinen joukkue on Saksan pääsarjassa viimeisenä, ja se tulee todennäköisesti putoamaan sarjaporrasta alemmaksi. Piste-ero on jo nyt esimerkiksi viimeiselle säilyjän paikalle 22 pinnaa.

Ässien apukapteeni on pelannut 17 ottelussa iskien tehot 4+1=5. KalPassa kausina 2016-19 pelannut Godla on torjunut kiekkoja tshekkiläisessä Litvinovissa 20 ottelussa prosentein 90,7.

Aiemmin tällä kaudella on huhuttu myös, että Ässien Markus Phillips olisi lähdössä Porista pois. Ainakaan tämän jutun kirjoitushetkellä viikonloppuna hänen mistään siirrosta tai muusta ei ollut tullut tiedotetta tai vastaavaa.