Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen on ollut NHL:ssä viime aikoina hienossa pisteliidossa, ja suomalainen nousi NHL:ssä pisteille myös maanantaiyönä. Hyökkääjä saalisti yhden syöttöpisteen, kun Pens taipui 2-3-tappioon Carolina Hurricanesin käsittelyssä.

Katsomokomennuksiakin kokenut suomalainen on iskenyt tällä kaudella 22 pelissä tehot 5+8=13, mutta näistä yli puolet, eli 4+4=8 on syntynyt vain kahdeksassa edellisessä ottelussa.

Vire on ollut nousujohteinen, mutta Pens-luotsi Mike Sullivan odottaa suomalaiselta silti enemmän.

– Palatessaan kokoonpanoon hän pelasi todella kovaa, hyödynsi nopeuttaan ja sai kiekkoja maalille. Parissa viime ottelussa hän ei ole ollut yhtä näkyvä näissä asioissa, Sullivan sanoi NHL:n nettisivujen jutun mukaan viikonloppuna.

Vastuuta on irronnut aika vuoristoratamaisesti. Yöllä hän pelasi 13 minuuttia, viikonlopun Florida Panthers -pelissä peliaikaa tuli vain vajaat yhdeksän minuuttia.

– Haluaisimme hänen pelaavan vahvaa ja vauhdikasta peliä päädystä päätyyn. Silloin kun hän tekee niin, hän on meille selvä laatupelaaja. Haluamme häneltä tietynlaista sitkeyttä, joka auttaa häntä parhaimpaansa, Sullivan mietti.

LUE MYÖS:
Tätä ei usein näe: NHL:n pistepörssin yllättäjä pystyi komeaan haamurajaan – ja nopeasti pystyikin

Edes Connor McDavid ei kyennyt tällaiseen – NHL-hyökkääjä uskomattomassa pisteliidossa: ”Te ette anna minun unohtaa, kuinka monta maalia teen tai en tee”

Taas ropisi tehoja – Kaapo Kakko viilettää NHL-uransa toiseksi pisimmässä pisteputkessa