Minnesota Wild voitti sunnuntain puolella pelatussa NHL-ottelussa Ottawa Senatorsin maalein 4-2, ja joukkueen venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov nakutti tehot 1+2.

Hyökkääjän koko uran saldo 167 runkosarjapelissä on nyt 93+108=201. NHL Public Relations -niminen Twitter-tili tiesi kertoa, että vasemmassa laidassa viihtyvä hyökkääjä rikkoi 200 pisteen rajan aktiivipelaajista poikkeuksellisen nopeasti.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Kirill Kaprizov has Minnesota running wild on a Sunday afternoon and reached the 200-point mark in his career in the process.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Nopeammin 200 pinnaan on kyennyt vain kolme aktiivia. He ovat Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby (142), Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin (165) ja Pensin Jevgeni Malkin (166).

Hämmentävää on se, että Kaprizov siis rikkoi 200 rajapyykin nopeammin kuin vaikkapa Edmonton Oilersin Connor McDavid. Hänellä tähän meni aikaa 173 ottelua.

– Ollakseni rehellinen, te ette anna minun unohtaa, kuinka monta maalia teen tai en tee, Kaprizov oli sanonut mediaväelle NHL:n nettisivuilla venäläistulkin mukaan.

– Minulle tietysti tärkeintä ovat voitot. Minun tehtävä on mennä peleille ja tehdä parhaani. Teidän tehtävä on tehdä nuo vertailut sun muut.

Wild on omassa divisioonassaan kolmantena, neljä pinnaa kärkijoukkue Dallas Starsia perässä.

LUE MYÖS:
Taas ropisi tehoja – Kaapo Kakko viilettää NHL-uransa toiseksi pisimmässä pisteputkessa