Valioliigassa aiemmin Chelsea ja Arsenalia edustanut Petr Cech, 40, ei ole lopettanut urheilemista upean jalkapallouransa jälkeen.

Jo vuodesta 2019 lähtien jääkiekkomaalivahtina toiminut tshekkiläinen oli viikonloppuna hyvässä vedossa, kun hän torjui Chelmsford Chieftainsille 6-4-vierasvoiton Oxford City Starsista. Samalla Cech valittiin koko ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Cechille kyseinen ottelu oli ensimmäinen Chelmsford Chieftainsin maalilla, sillä hän solmi viime viikolla loppukauden mittaisen sopimuksen englantilaisseuran kanssa, joka pelaa Iso-Britannian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Vielä viime kaudella Cech edusti puolestaan sarjaporrasta alempana Guildford Phoenixia.

Oxford City Stars 🏒⭐️

@OxfordCityStars
MAN OF THE MATCH | @chiefsicehockey

Man of the Match for the visitors is #39 P. Cech