Liigan kärkijoukkue Lukko tiedotti nettisivuillaan, että se on tehnyt hyökkääjä Gabriel Fontainen kanssa kevääseen 2024 asti kantavan jatkosopimuksen.

Pelaaja tuli mukaan koeajalla, jossa Fontaine on pelannut urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin mukaan ”pirun hyvin”. Pelaaja on tuonut mukanaan paljon jämäkkyyttä ja voittavaa sentteripelaamista, ja onpa hän pystynyt myös tekemään maaleja.

25-vuotiaan kanukin saldo on 17 pelatun ottelun jälkeen 6+4.

– Fontaine on kaiken kaikkiaan hyvä jätkä, myös pukukopissa. Ja aina kun pitää seuraavaakin kautta miettiä, päätin neuvotella agentin kanssa, että haluaisiko pelaaja tehdä samalla ensi kaudeksikin sopimuksen.

– Aika nopeasti ja kivuttomasti päästiin niissä neuvotteluissa maaliin. Unohdettiin pelkkä loppukauden sopimus ja saman tien rustattiin ensi kaudeksikin nimi alle. Saimme näin yhden tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseen kiinnitettyä.

Pelaajan mukaan joukkuekaverit ovat mahtavia, organisaatiossa hommat toimivat erinomaisesti ja kaikkinensa Lukko on kuulemma erittäin hyvä paikka pelata juuri nyt.

– Siksi olen sopimukseen todella tyytyväinen. Raumalla on hyviä lounaspaikkoja ja kahviloita, joissa voimme viettää porukalla aikaa yhdessä ja kaikki on todella lähellä – nekin asiat vaikuttivat positiivisesti päätökseen, pelin hyvästä rullaamisesta yllättynyt Fontaine hymyili.