Suomalaisia NHL-jännäreitä hemmotellaan 4. ja 5. marraskuuta, kun sarjan hallitseva mestarijoukkue Colorado Avalanche sekä Columbus Blue Jackets pelaavat Tampereella kaksi NHL:n runkosarjaottelua.

Vaikka NHL-pelien liput myytiin loppuun hetkessä, on kiekkotähdet edelleen mahdollista nähdä paikan päällä. Tapahtumaan lippuja myyvä Live Nation Finland uutisoi tiistaina, että se myy lippuja joukkueiden 3. marraskuuta pidettäviin harjoituksiin 6. lokakuuta alkaen. Lippujen hinnat alkavat 17 eurosta.

– NHL Global Series Fan Day on erityinen tilaisuus faneille päästä seuraamaan Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jackets -joukkueiden harjoituksia Nokia Arenalla päivää ennen otteluviikonloppua to 3.11. klo 15.00-17.30, Live Nation Finlandin sivuilla ilmoitetaan.

Kummassakin joukkueessa nähdään rutkasti suomalaista tähtiloistoa. Avalanchen paidassa luistelevat Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen. Jarmo Kekäläisen kasaamassa Blue Jacketsissa pelaavat puolestaan Patrik Laine ja Joonas Korpisalo.