Ottawa Senatorsin ykkössentteri Josh Norris joutuu olkapäävamman takia sivuun peleistä.

Ottawa Sun -lehti kertoo, että Norrisin olkapää kuvataan alkuviikosta ja sen jälkeen selviää tarvitseeko sitä operoida. Parhaassa tapauksessa 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen uskotaan olevan sivussa aivan minimissään kaksi viikkoa. Jos olkapää kuitenkin joudutaan leikkaamaan, kestää siitä toipuminen yleensä 4-6 kuukautta.

Norris loukkasi olkapäänsä lauantaina Arizona Coyotesia vastaan pelatussa ottelussa normaalin aloitustilanteen yhteydessä. Norris tajusi nopeasti vamman vakavuuden, paiskasi mailansa seinään ja poistui pukukoppiin tunteellisena.

Norrisin poissaolo tietää viiden ottelun maaliputkessa viilettävällä tulokassensaatiolle Shane Pintolle lisää peliaikaa Senatorsin kokoopanossa. Norrisin pelipaikalle on asetettu kuitenkin aluksi koko kauden katsomossa ollut veteraanihyökkääjä Derick Brassard.

– Onneksi meillä on Brassard. Norrisia ei kuitenkaan voi korvata. Hän on uskomaton pelaaja, joka tekee useita eri asioita kaukalossa. ”Brass” on kuitenkin täällä, joten tämä täytyy kestää ja tehdä parhaamme, olkapääleikkauksen takia lähes koko viime kauden väliin jättänyt Pinto kertoi Ottawa Sunin haastattelussa.

Norris oli viime kaudella Senatorsin paras maalintekijä 35 osumallaan. Tällä kaudella tähtisentteri on kirjannut viidessä ottelussa tehopisteet 1+1.