Colorado Avalanchen Mikko Rantanen kertoi NHL Without A Mapin tuoreimmassa jaksossa, että miten joukkue välttää tällä kaudella kuuluisa mestaruuskrapulan.

– Se vältetään hyvällä joukkueella, meillä on aika hyvä joukkueen ydin ja vaatimustaso korkealla. En usko mihinkään mestaruuskrapulaan.

– Ei ole ollut vaikea motivoitua uuteen kauteen. Se fiilis kun voittaa, niin sitä haluaa kokea uudestaan ja uudestaan, siitä se nälkää varmasti tulee, Rantanen kertoo NHLWAM:n tuoreimmassa jaksossa.

Mestaruusjuhlat on kesällä juhlittu asiaankuuluvasti ja valmistautuminen uuteen kauteen sujui jo perinteiseen tapaan Turussa ennen matkaa takaisin Atlantin tuolle puolen.

– Ei hirveästi kesällä kyselty tekemisistä. Se on varmasti osin sitäkin, kun hyvässä kunnossa aina paikan päälle menee, niin eipä hirveästi kysellä. Muissa joukkueissa voi olla ja joissain on vähän eri juttu, tulee vaikka fysiikkavalmentaja paikan päälle katsomaan kesätreenejä.

Rantasen sanoille on saatu myös vankkaa katetta, sillä kauden kuudessa ensimmäisessä ottelussa kirjoihin on laitettu mukavat tehot 3+6. Otteluita ja mestaruuksia voitetaan toki joukkueena, mutta henkilökohtaisilla pisteillä on hyökkääjä mukaan ehdottomasti merkityksensä.

– Kaikki ammattijääkiekkoilijat, jotka sanovat, etteivät mieti omia pisteitä, huijaavat. On se kiva aina saada joku maali ja syöttöpiste, vaikka totta kai voitot ovat myös tärkeitä, Rantanen sanoo.

Mikäli haluat kuulla lisää suomalaistähden mietteitä, niin näet koko jakson täältä.