Kristian Kuuselalla olisi ollut viime kauden jälkeen ottajia muissakin liigaseuroissa, mutta hyökkääjä halusi jatkaa uraansa Tapparassa, uutisoi Iltalehti.

39-vuotiaan Kuuselan rooli on muuttunut täksi kaudeksi pienemmäksi. Muualla vastuuta olisi voinut olla enemmän tarjolla, mutta vastuun perässä kokenut hyökkääjä ei halunnut lähteä enää muualle.

– Mun koti on täällä. En halua vaihtamisen takia vaihtaa. Meillä on hyvä joukkue ja mahdollisuus menestyä. Voittamisen takia pelaan. Ei ole moneen vuoteen ollut omia tavoitteita – vain voittaminen. Näin, että mahdollisuus voittaa on isoin tässä ja mun on hyvä olla Tampereella, Kuusela perusteli Iltalehdelle.

Kuluvan kauden jälkeen Tappara-konkarin sopimus on katkolla. Helmikuussa 40 vuotta täyttävä pelaava ei ole kuitenkaan vielä miettinyt tulevaisuuttaan.

– En ole miettinyt sekuntiakaan lopettamista. Sitten mietin, kun ei tunnu enää hyvältä tai ei pärjää. Olen pystynyt näyttämään itselle, että pärjään edelleen ihan hyvin – ja se riittää mulle, Kuusela kommentoi.