Edmonton Oilers vei NHL:n harjoitusottelun Seattle Krakenia vastaan nimiinsä loppulukemin 5-3. Ottelu pelattiin Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi pääsi iskemään ottelussa maalin, joka syntyi upean kuvion päätteeksi. Tyson Barrie pelasi kiekon ensin Connor McDavidille, joka passasi sen maalin eteen Puljujärven lapaan. Tästä suomalainen ei erehtynyt, vaan iski tulostaululle tuossa vaiheessa lukemat 2-2 päätöserän alkupuolella.

Puljujärvi pelasi ottelussa Oilersin ykkösketjussa McDavidin ja Evander Kanen kanssa. Hän oli jäällä kaikkiaan 14 minuuttia ja 59 sekuntia, jonka aikana hän laukoi maalia kohti viisi kertaa.

– Jessellä on iso kroppa ja hän luistelee hyvin. Hän on parhaimmillaan, kun hän on fyysinen. Hän karvaa hyvin, voittaa kiekkoja ketjukavereilleen, menee maalille ja iskee kiekkoja sisään. Sitä hän teki tänä iltana, supertähti McDavid kehui Puljujärveä Oilersin verkkosivuilla.

Myös Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft yltyi kehumaan Puljujärven peliesitystä.

– Kyllä, hän teki paljon hyviä asioita tänä iltana. Hän teki ison maalin, jonka uskon auttaneen häntä tuntemaan pelaamisensa paremmaksi. Kun katsoo hänen tekemäänsä maalia, se lähti hänen taklauksestaan, jonka jälkeen hän meni maalille. Kun hän pelasi Connorin kanssa, tulivat hänen luontaiset taitonsa esiin. ​​Connorilla on tapana tehdä sitä ihmisille, Woodcroft sanoi.

Oilersin harjoituskausi tuli nyt päätökseensä. Joukkue avaa NHL-kautensa Vancouver Canucksia vastaan lokakuun 13. päivä. Puljujärvi kirjautti viiteen pelaamaansa harjoituspeliin tehopisteet 1+1.

Näet Puljujärven viimeistelemän maalin alta tai täältä.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Barrie ➡️ McDavid ➡️ 🦬👑🚨