Alina Voronkova-Hurri kohahdutti hiljattain, kun hän haastatteli C-Moren lähetyksessä JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasta. Voronkova-Hurri kutsui Viitasta Mikko Toivolaksi ja JYPin urheilutoimitusjohtajaksi. Samalla tähtihankinta Sami Nikun nimi vaihtui Sami Nikkuksi.

Nyt Voronkova-Hurri on joutunut taas kiekkokansan hampaisiin. Hän haastatteli kärppälegenda Jari Viuhkolaa Lasse Kukkosesta, ennen Kukkosen pelipaidan jäädytystä. Voronkova-Hurri unohti Viuhkolan nimen, ja hänen täytyi tarkastaa se kuvan ulkopuolelta. Kukkosta hän kutsui myös Kukkolaksi.

Kiekkokansa laukoi Twitterissä kovia kommentteja nimenmuunnoksista.

– Nyt kaikella rakkaudella tämä Alina Voronkova helvettiin tuolta pelleilemästä. Ei minkäänlaista ammattitaitoa, eräs kiekkofani tylyttää.

– Ei oo todellista! Alina Voronkova joutuu lapusta tarkistamaan seuralegenda Jari VIuhkolan sukunimen. Varsinainen ”urheilutoimittaja”. Voronkova-Hurrin sukunimi ja missitausta ei pitäisi riittää noihin hommiin, toinen kiekkofani arvioi.

– Voronkova… Miten hänen rekrytointi suoritettiin? kolmas pohtii.

LUE MYÖS: Alina Voronkova-Hurrin haastattelut ja lähetysten ohjaus sai kiekkofanit toimiin: ”Isossa porukassa on voimaa”